Wednesday, October 12, 2011

Makanan terakhir banduan di Penjara Texas

-Kalau aku dalam keadaan dorang nie, mebi nak ingat makanan pun da x larat... Ni kan plak nak request2 makan apa utk kali terakhir sebelum dihukum mati....

-Tapi kalau aku terpaksa buat pilihan, maybe aku akan order ermmmmm fresh orange, ABC coklat from seksyen 2 shah alam, yee mee dari giant seksyen 13 shah alam, dan ermmm johnnys stemboat.... Cukuplaa tuh, kan.....

-Kalau korang, korang nak request makanan apa plak????











***kredit to sah dan x sah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...