Sunday, October 16, 2011

My punchcard..... Beep, its RED!!!

-Aku paling pantanglaaa kalau kad aku banyak merah.... And ni, today baru 17 Oktober, tapi merah da 3x.... Yang sekali tuh x kiralaa sbb aku gi JPM atas urusan kerja... So x masuk port....

And yg paling awal tuh aku terlupa tekan OUT.... so, double punch... Aisehmen... Potong stim betul....


- And yang ni plak kes today.. Semalam aku punya baik set alarm aku bangun jam 5.15am, tetibe pagi ni aku bangun jam 6.30am.. Tu pun sebab alarm Mizi yang memekak kat luar.... Aku tgk jam besar, aik, sah 6.30...

-Aku tgk alarm aku, rupanya setting date da tukar... Tau tukar ke bila? ke tahun 2009..... Aku tahu ni kerja sapa.... Mesti keja budak kecik nama Auni tuh... Sebab dia yang slalu dok 'bedah siasat' hp aku.....

-Huhuhuhu, x pasal2 aku sampai opis jam 8.07am..... Nasib stil dpt parking tingkat 6.... X sanggup aku nak parking tingkat 9 cmtuh.. Lenguh kaki ni nak menekan brek+minyak+brek+minyak sbb follow kereta slow naik parking tadik....

-Xpela... Bulan depan nak ijau, ijaulaaa... Xkisah... Sebab ujung bulan ni kitorg da pindah putrajaya.... Jam 7.05am kuar dr rumah pun xpe... Wakakakakaka... Sabar Jang... Sabar....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...