Thursday, October 13, 2011

Operate muka mcm rupa Angela Baby...

-Sanggup x korang operate muka korang? Contohnya, korang minat J-LO, so korang pun buat plastik surgery supaya muka korg ala2 cm J-LO... silap2 haribulan, jadik cam kembar J-LO plak...

-Macam kes kat bawah ni, minah ni dia nak rupa cam Angela Baby... Aku pun x kenal sapa Angela tuh, but dengar kata Angela BAby ni model terkenal Hong Kong.... So, dia operate laaa muka dia jadik cm Angela... Tengoklaaa sendiri gmbr2 ni ya.. Aku malas nak naip pnjg2.. Ye ye, aku mmg kerja kat opis yang berkaitan penulisan dan penerbitan, but da terlalu byk menaip, ni laa jadiknya...
p/s: contoh terbaeeekkkk pian cecupak... operate muka nak jadik cm dafi, tap last2 duffy duck lagik lawa dari dia.... tulaa, jgn sesekali cipta kurniaan Tuhan kat kita.... ;-)















GAMBAR BAWAH NI LAAAA ANGELA BABY YANG ORI>>>



***kredit to asg

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...