Tuesday, December 6, 2011

Dinner 6 December 2011

-6 Disember 2011, aku masak tom yam and telur dadar... BUT tomyam kali ni ada spesel skit sebab aku belajar dari kakak ipar aku (kakak mizi laaa).... Yelah, selama ni mizi asek dok kata "belajarlah buat tomyam dari kak Anie".... So, kebetulan dia kat umah, aku pun amiklah kesempatan... Suami da suka, isteri pun kenalah belajar buat,kan....

-Balik jer dari pasar Presint 2, terus keluarkan barang basah and start masak.... Resepi? Nanti aku post new entri.... Aku kene recall resepi dia... Hehehehe

Its my tomyam....! Sedap!
My telur dadar hangit... Bukan aku xreti masak, tapi gara2 layan Auni yang tengah bongkar almrai kat dapur, aku pun TERLUPA yang rupanya aku tengah masak telur....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...